Πλένουμε καλά το κουνέλι και το κόβουμε σε μερίδες. Μόλις κάψει το λάδι στην κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κουνέλι. Το σβήνουμε με το κρασί και αφού ροδίσει ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Αμέσως μετά αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το θυμάρι ή τη ρίγανη, το χυμό των λεμονιών, ένα ποτηράκι νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 40 λεπτά. Αν κατά τη διάρκεια της βράσης έχει πιει το νερό του, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμη. Σερβίρεται με πατάτες φούρνου ριγανάτες.
Υλικά : Κρεάς : 1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ
Ελαιόλαδο : 2/3 νεροπότηρου λάδι
Κρεμμύδι : 1 κρεμμύδι μεγάλο
Λεμόνια : χυμός τριών μεσαίων λεμονιών
θυμάρι ή ρίγανη : 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ή ένα κουτ. του γλυκού ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι : αλάτι, πιπέρι
Κρασί : 1 κρασοπότηρο άσπρο κρασί
Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.
Δεν υπάρχει ακόμη κριτική
Ενημέρωση Τιμής : Κουνέλι λεμονάτο με θυμάρι ή ρίγανη
Ενημέρωση Κριτικής
Ειδοποίηση επιβεβαίωσης
Are you sure to delete this review?
Πολιτική Cookie
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ή οποιεσδήποτε άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης φόρμας πολυμέσων, ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά που σχετίζεται ή συνδέεται για να βοηθήσουμε στην προσαρμογή του ιστότοπου και στη βελτίωση της εμπειρίας σας. Περισσότερα